HemHenneLufttrycksvibratorer › Pleasure Pair
FRI FRAKT

Pleasure Pair

2 995 kr
lager
Endast 1 kvar i lager
Beställ före kl 14.00 så skickas din order idag!

Lägg i korgen

Beskrivning: Ett presentpaket med två riktiga bästsäljare till paketpris. En lufttrycksvibrator för henne och en för honom. Ett perfekt tillfälle när du ska ge bort en present - att samtidigt få njuta av den själv också!

Beskrivning av Womanizer Premium 2: Womanizer Premium 2 - bästsäljaren har nu blivit ännu bättre med fler pulslägen, optimerade för maximal njutning! Fortfarande med varumärkets patenterade tryckluftsteknik. Denna modell har nya funktioner såsom autopiloten och läget Smart Silence! Såväl teknik som design har optimerats för total komfort. Stimuleringshuvudet är på premiummodellen smalare, och enheten är enklare att hålla i än tidigare utgåvor. De totalt 12 intensitetsnivåerna är betydligt mer annorlunda än tidigare. Första nivån är mer försiktig än hos föregångaren W500, medan högsta läget är än mer intensivt.

I läget autopilot kan du som användare bara luta dig tillbaka och njuta av din Womanizer medan stimulansen och intensiteten varierar slumpmässigt mellan dess olika funktioner. Orgasmen kan förskjutas tack vare dess finjusterade mönster hos autopiloten, som får orgasmen att upplevs än mer intensiv. Autopiloten har 3 olika nivåer.

Funktionen Smart Silence innebär att Womanizer bara går igång när den nästan kommer i kontakt med huden. Om användaren lyfter bort Womanizern från klitoris slår genast av, och startar igen när den kommer i närheten av din kropp.

Womanizer Premium har en otroligt tyst motor med en maximal ljudvolym av låga 40dB. Slät och mjuk silikonyta samt 100% vattentäthet (IPX7 standard). Produkten laddas via med den medföljande USB-kabeln (magnetladdare). Laddtid 120 minuter ger en driftstid på 240 minuter i medelnivå. I förpackningen ingår förutom själva Womanizern även två stimuleringshuvuden med olika storlek på öppningen, en högkvalitativ påse av tyg samt bruksanvisning på 8 språk. Material: ABS, PU-beläggning, ftalatfri enligt EU-förordning REACH.

Beskrivning av Arcwave Ion: Från tillverkarna av Womanizer kommer här äntligen en motsvarighet för honom till tjejernas populära lufttrycksvibratorer. Stimulera din penis allra känsliga nerver på djupet, tack vare Arcwave's njutningspulser i åtta olika lägen. Teknologin känns igen från Womanizer och ger dig en typ av beröringsfri stimulans som verkligen skämmer bort ditt känsliga område kring undersidan av ollonet vid strängen.

Produkten har en "Smart Silence" funktion vilket innebär att den startar så snart du nuddar din penis i den. Hela insidan av produkten är gjord av silikon i medicinsk kvalitet. Superenkel att hålla ren och med en basstation som både laddar och torkar masturbatorn efter tvätt. Uppladdningsbar via basstationen och medföljande USB-kabel. Den inte bara ser elegant och diskret ut att titta på, den är dessutom vattentät för att ge din nästa dusch eller badstund maximerat nöje.
Produktinformation
Material:
Silikon, PU, ABS
Batterityp:
Uppladdningsbart
Artikelnr:
403324
EAN:
4251460623629
Vikt:
1 396 gram
Omdömen / Betyg
1 stjärna2 stjärna3 stjärna4 stjärna5 stjärna
(0 omdömen)Skriv eget omdöme här »
Andra tittade också på:
Auto Rabbit
Auto Rabbit
499 kr
Leksaksrengöring 100 ml
Leksaksrengöring 100 ml
99 kr
Oh Holy Mary Vibrating Pleasure Oil
Oh Holy Mary Vibrating Pleasure Oil
229 kr   199 kr!
Pjur Woman - 100 ml
Pjur Woman - 100 ml
229 kr
Satisfyer Mini Lovely Honey
Satisfyer Mini Lovely Honey
399 kr
Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99 kr
AMORS PILAR ERBJUDER DIG
leverans
FRI FRAKT 699:-
1-2 dagars leverans
diskret
100% DISKRET
Avsändare: AP
mångfald
2000+ OLIKA
Leksaker & Kläder
klarnaaaa certifieradtrygg ehandel postnordswish
KONTAKT
Amors Pilar
Org nr 556654-1958
Box 355
532 24 Skara
info@amorspilar.se 0511-189 00 (08-14)
Fakturafrågor Klarna
08-120 120 10
facebook instagram