100% Leveransdiskretion
Certifierad Trygg e-handel
60 st shoppar just nu på AmorsPilar.se
Kundtjänst
08-749 55 10
Mån-tor 09-14
Fre 09-12
0 varor, 0 kr

Föreslagna kategorier

Föreslagna produkter

Visa fler förslag
5%
Alltid 5% rabatt på produktvärdet till dig som återkommande kund.

Snabba leveranser

Vi skickar alltid din order samma dag eller senast dagen efter!

Snabba leveranser

Som återkommande kund får du alltid automatiskt 5% rabatt på produktvärdet. Rabatten dras i kassan och är giltig 1 år efter föregående köp.

Rabatten innefattar inte fraktavgift och eventuell transaktionsavgift.
5% rabatt

Vuxenleksaker Sportsheets

Följ oss på twitter

Sexleksaker från Bijoux Indiscrets

Rengöring och hantering av sexleksaker

Vi på AmorsPilar.se är alltid noga med vad vi väljer att sälja. Kvalité och funktion är något vi lägger stor vikt vid innan vi lägger ut en sexleksak för försäljning i butiken. På så sätt anser vi att vi är med och påverkar tillverkarna att tänka mer kvalitétsinriktat.

Sexleksakerna utsätts naturligtvis för slitage och håller inte för oaktsam hantering. Om en sexleksak är böjbar betyder det inte att man kan böja sexleksaken hur mycket som helst, respektera sexleksakernas naturliga form. Jelly är ett material som tål att töjas relativt mycket, men drar man ut materialet för hårt kan det uppstå bristningar eller i värsta fall att materialet gör sönder.

Många sexleksaker innehåller även elektronik som är känslig för kraftiga stötar. Det kan vara lätt att glömma av det när det gäller sexleksaker. Elektroniken i en dildo är precis lika känslig som t.ex. i en mp3-spelare. En sexleksak kan lätt gå sönder om man tappar den i golvet. Hantera dina sexleksaker varsamt så håller dom för användning under en lång tid.

Vibratorer

Vibratorer håller länge om man använder dom "snällt". Kör man en vibrator på högsta hastighet för länge kan vibratorn bli varm och till slut brännas. Känner man att vibratorn börjar bli varm bör man dra ner på hastigheten eller helst stänga av den en stund så att den kallnar.

Batterier

Lämna aldrig kvar batterier i sexleksaker efter användning. Vissa produkter kan ligga och smygdra från batterierna utan att man märker det. Det kan leda till att batterierna tar slut och i värsta fall börjar läcka ut batterisyra som i sin tur förstör sexleksaken. Ta därför ur batterierna ur sexleksaken efter varje användning. Vissa sexleksaker har även en smart lösning genom att batterierna ligger i ett magasin för att lättare kunna tas ur och sättas i.

Sexleksaker med sladdansluten kontroll. T.ex. klitorisvibratorer

Sexleksaker med sladdansluten kontroll t.ex. klitorisvibrator har fördelen att man på ett mer bekvämt sätt kan justera vibrationsstyrka och funktion, utan att för den skull behöva avbryta stimulansen. Det man bör tänka på när det gäller sexleksaker med sladdansluten kontroll, är att aldrig utsätta sladden för belastning. Annars finns risken att sladden lossnar från sin infästning och resulterar i att din klitorisvibrator slutar att fungera.

Vattentäta sexleksaker

Det finns två viktiga saker att tänka på vid användning av vattentäta sexleksaker. Det första är att man alltid ska skruva åt batterilocket ordentligt så att gummipackningen får fullgod kontaktyta. Om inte batterilocket är ordentligt åtskruvat är sexleksaken inte längre vattentät. Skruva heller aldrig åt batterilocket med övervåld då det kan resultera i att gängorna förstörs eller att batterilocket spricker.

Den andra saken man bör tänka på är att man inte ska öppna och stänga batterilocket under fuktiga/blöta förhållanden. Det kan stänga in fuktig luft som på sikt ger korrision inuti batteriloppet, vilket i sin tur kan leda till att sexleksaken i värsta fall slutar att fungera. Ett bra tips för att undvika att det inte bildas kondensation innanför batterilocket, är att efter användning under fuktiga/blöta förhållanden förvara sexleksaken med batterilocket avskruvat.

Rabbit dildo

Kärt barn har många namn. Rabbitdildos är avancerade massagestavar som kan ge nästan vilken kvinna som helst orgasm. Många kvinnor som aldrig fått orgasm tidigare får det många gången första gången med hjälp av en Rabbit dildo, tack vare dess intensiva stimulans. Rabbitdildos håller oftast hög kvalité, men vid felaktigt handhavande kan Mr Rabbit gå sönder.

Viktigt att tänka på vid användning av är att aldrig strypa rotationen av pärlorna och toppen av dildon på ett onaturligt sätt, t.ex. med handen. Stryper man rotationen kan motorn/mekaniken bränna och gå sönder omgående. Det är tyvärr lätt hänt när man för första gången får pröva en rabbit dildo, att man av ren nyfikenhet även "testar med handen" hur stark rotationen är. Det är ju riktigt trist om man råkar ha sönder sin nya Mr Rabbit på en gång, p.g.a. felaktigt handhavande. Dildo rabbit är endast ämnade för vaginal användning. Hantera din rabbitdildo med detta i åtanke så håller den för användning under en lång tid.

En annan sak man bör ha i åtanke är att Mr Rabbit förbrukar batterier relativt snabbt p.g.a. alla strömkrävande funktioner. Använder du din rabbit massagestav ofta är det därför rekommenderat att införskaffa uppladdningsbara batterier av högre kvalité. Uppladdningsbara batterier lönar sig snabbt ekonomiskt och är dessutom ett mycket bättre alternativ än engångsbatterier ur miljönsynvinkel.

Användning av glidmedel

Det finns en myt om att glidmedel endast är till för "torra" kvinnor. Den myten är så fel som den kan bli. Glidmedel bidrar alltid till en lättare penetrering och därmed till en skönare och mer avslappnad upplevelse för båda parter. Dessutom bidrar glidmedlet till en mer erotisk känsla. Det finns även smaksatta glidmedel att köpa, vilket många uppskattar vid oralsex. Vi rekommenderar alltid glidmedel tillsammans med sexleksaker för vaginal och anal penetrering. Materialen jelly, silikon och latex m.fl. kan annars ge upphov till onödigt mycket friktion. Har du inte prövat glidmedel tidigare rekommenderar vi att du åtminstone ger det en chans. Vem vet, kanske blir du glatt överraskad.

Det finns dock en varning man bör ha i åtanke vid användning av glidmedel. Oljebaserade glidmedel har tyvärr en förmåga att lösa upp vissa typer av gummiliknande material såsom latex, jelly, cyberskin och silikon m.fl. och således förstöra produkten. Vi på AmorsPilar.se har valt att inte sälja oljebaserade glidmedel för att undvika att dessa tråkigheter uppkommer.

Rengöring och skötsel av sexleksaker

Rengöring är mycket viktigt när det gäller sexleksaker. Man bör alltid rengöra sina sexleksaker efter varje användning för att förhindra bakteriebildning, vilket kan leda till irritation och infektion på känsliga ställen. Det går utmärkt att skölja av sexleksaken under ljummet vatten, men var försiktig med sexleksaker som inte är vattentäta. Om man råkar få vatten innanför batterilocket ska man omgående ta bort batterilocket, hälla ut och torka av så mycket som möjligt av vattnet. Låt därefter vibratorn torka helt och hållet i rumstempratur. Använd inte hårtork eller dylikt som hjälpmedel.

Material såsom jelly och silikon, drar lätt till sig smuts och kräver mer nogrann rengöring och dammfri förvaring. Dessa material rengörs lättare med någon typ av rengöringsmedel som är speciellt lämpade för sexleksaker. Rengöringmedel är något vi alltid rekommenderar eftersom dessa är skonsamma mot materialet och avlägsnar minst 99% av alla bakterier. Ett bra rengöringsmedel som vi rekommenderar är INVIT Hygiene.

Om en sexleksak har bifogade skötselanvisningar bör dessa läsas och efterföljas.

Undvik att använda en masagestav först analt och därefter vaginalt utan att rengöra dildon emellanåt. Bakterier som finns i baken kan lätt överföras till slidans känsliga slemhinnor och skapa irretation eller infektion. Ett bra sätt att undvika det är att dela upp sina sexleksaker i vaginala och anala sexleksaker. Ett annat bra tips är trä en kondom över dildon om man först vill använda den analt och därefter avlägsna kondomen vid vaginal användning.

Förvaring av sexleksaker

Vi rekommenderar att man förvarar sexleksakerna i dess originalförpackning eller i en plastpåse. Det finns även bra förvaringsaskar/påsar att köpa som är speciellt lämpade för sexleksaker. Förvara inte sexleksaker tillsammans med dammiga material såsom tyger eller liknande. Många sexleksaker har nämligen en aningen kladdig yta som lätt drar till sig dammpartiklar som sedan kan vara svåra att få bort. Vid förvaring i en lufttät plastpåse bör man vara speciellt noga med att sexleksaken är helt torr för att förhindra fuktbildning. Dom flesta sexleksaker är tillverkade i någon typ av gummi/plast. Dessa material innehåller ämnen som kan reagera med ämnen i andra sexleksaker eller dylikt, vilket kan leda till att sexleksaken förstörs. Förvara därför sexleksakerna åtskilda för att förhindra det och dessutom motverkar det bakteriespridning. Sexleksaker ska alltid förvaras på ett sätt som skyddar dom mot solljus och värme.

 • Conscious Twist 599 kr
  Vattentät rabbit-dildo med imponerande funktionsprogram.
  Vattentät rabbit-dildo med imponerande funktionsprogram.
  Köp Info
 • Bullet Bunny 349 kr
  Rabbit dildo från Rocks-Off med löstagbar vibrator.
  Rabbit dildo från Rocks-Off med löstagbar vibrator.
  Köp Info
 • Ebba 389 kr
  Mycket, näst intill extremt starkt vibrerande massagestav.
  Mycket, näst intill extremt starkt vibrerande massagestav.
  Köp Info
 • Smart Wand Large 1695 kr
  Smart Wand Large, den kraftfulla sladdlösa kropps massageapparaten.
  Smart Wand Large, den kraftfulla sladdlösa kropps massageapparaten.
  Köp Info
 • Durex Play Strawberry 109 kr
  50 ml vattenbaserat glidmedel med smak & doft av jordgubbe.
  50 ml vattenbaserat glidmedel med smak & doft av jordgubbe.
  Köp Info
 • Europe Magic Wand 1295 kr
  Mycket stark massageapparat med 230 v elnätsanslutning.
  Mycket stark massageapparat med 230 v elnätsanslutning.
  Köp Info
 • Durex Play Warming 109 kr
  50 ml vattenbaserat glidmedel som ger en värmande känsla.
  50 ml vattenbaserat glidmedel som ger en värmande känsla.
  Köp Info
 • Hoodlum 19 cm Natur 249 kr
  Mycket realistisk kvalitativ dildo med sugkopp och pung.
  Mycket realistisk kvalitativ dildo med sugkopp och pung.
  Köp Info
 • Smoothy Prober 109 kr
  Dildo av mjuk och följsam jelly med två användbara ändar.
  Dildo av mjuk och följsam jelly med två användbara ändar.
  Köp Info
 • Soraya 2095 kr
  Vattentät rabbit dildo med dubbla vibratorer från LELO.
  Vattentät rabbit dildo med dubbla vibratorer från LELO.
  Köp Info

Rekommenderade sexleksaker

TOR II Penisring Precious Pink Massagestav Intimrakning Sexhjälpmedel

Bevaka produkt

Produkten är tillfälligt slut i lager. Klicka på "Bevaka produkt" för att bli meddelad via e-post om när produkter åter finns i lager.

Bonustrappa

Om du lägger produkter i varukorgen till ett samlat värde som överstiger våra utsatta köpgränser i bonustrappan, ger vi dig möjligheten att ta del av våra förmånliga rabatt-erbjudanden på utvalda produkter. Du behöver inte ange en rabattkod eller aktivera rabatten på annat sätt. Allt sker automatiskt. Rabatten är endast giltig under pågående köp och går således inte att spara för nyttjande vid ett senare köptillfälle.

Logga in