Sexleksaker för båda

Här kan du läsa mer om dels sexleksaker som passar både henne och honom såsom glidmedel, anal stimulans och så vidare. Vårt fokus här kommer dock vara att informera om olika typer av leksaker som används vid och kring sex av par.

Börja smått genom att välja sexleksaker som ger er något lite extra, exempelvis penisringar eller någon typ av vibrator. Det enklaste och mest prisvärda tillbehöret för er som par att använda är klart en penisring med inbyggd vibrator för hennes klitoris. Denna typ av produkt är ett enkelt sätt att förbättra sexet för både dig och din partner. Förutom att ge mannen ett hårdare och mer långvarigt stånd så stimulerar den ofta inbyggda vibratorn även hennes klitoris under tiden ni har sex. Ringen fungerar även till viss del fördröjande för mannens utlösning, han kan med andra ord prestera maximalt under en längre tidsperiod.


En annan populär typ av produkter som ökar stämningen och spänningen i sängkammaren är leksaker med inslag av bondage. Öka den erotiska andan i rummet och känn en spänning som en nytändning med något så enkelt som ett par handbojor och kanske en ögonbindel. Bondage och BDSM är lite extra spännande just eftersom det är lite av ”förbjuden njutning”.


Har du och din partner fastnat i rutiner när det kommer till sex?

Använder ni er av samma tekniker varje gång och nästan har fastnat som i en rutin när det kommer till sex? Lugn, ni är inte de enda! När spänningen i ett nytt förhållande lagt sig är det lätt att komma in i rutiner som gör att ni gör samma sak om och om igen. Med sexleksaker till er hjälp kan ni med ganska enkla medel få tillbaka både gnistan och spänningen.


Nedan listar vi ett par olika populära produkttyper som du kan använda tillsammans med din partner:

 • Penisringar med vibrator
  Vi skrev lite om denna produkttyp tidigare på denna sida, men den tål att nämnas igen tack vare sin effektiva funktion till ett såpass billigt pris. För mannens del är det inte ovanligt att han upplever sin penis som nästan explosivt hård, tack vare penisringens blodstoppande funktion. Kvinnans njutning (om du gillar klitorisstimulation, men vem gör inte det?), kommer redan med första penetrationen.
  När mannens penis är penetrerad kommer den övre delen av penisringen åt att stimulera hennes klitoris. Med varje rörelse in och ut stöter han emot klitoris i bottenläget vilket ger henne sköna vibrationer – rakt på klitoris. Penisringen generellt sett är utformad för att förbättra männens erektion, samtidigt som den maximerar hårdhet och storlek. För många användare fungerar erektionsringen även fördröjande för hans ejakulation, vilket låter honom hålla igång betydligt längre utan att komma. Ett perfekt val av första sexleksak är en vibrerande penisring.


   

 • Bondage
  Ta kommandot över din partner eller låt dig domineras med hjälp av spännande redskap under genren bondage.Låt dig eller din partner spela en undergiven roll med hjälp av ett populärt bondageredskap. Många möjligheter finns till att binda din partners händer och fötter med handbojor eller rep, samtidigt som du begränsar synen med en ögonbindel. Din partners övriga sinnen vidgas i samma sekund som synen begränsas.För er som redan experimenterat med ovanstående kan det även vara en liten extra krydda att införskaffa en piska eller paddel.Finns plats över i er lägenhet eller hus samt om ni bara älskar bondage så sätter bara fantasin gränser för hur ett helt rum kan inredas… Rep och bojor som är två av de enklaste och mest populära redskapen kan i princip kombineras med vilka möbler som helst. Många spännande sexleksaker och tekniker finns för att tända gnistan på nytt i ett förhållande.


 • Strap-On
  Strap-On är en typ av dildo med tillhörande sele som finns för både henne och honom. Ni kanske ännu inte är redo för att pröva ombytta roller, men strap-ons finns även i ihåliga modeller som gör att mannen kan penetrera med extra storlek, då kallad Hollow Strap-On. De ihåliga modellerna som monteras över mannens egen penis ger extra längd och tjocklek på ett ögonblick.Den mest populära serien strap-ons som brukar rekommenderas på olika webbsidor är Vac-U-Lock. Du köper en sele och kan sedan kombinera den med massvis av olika dildos i olika storlekar.


 • Parvibratorer
  En mycket populär produkttyp på senare år att använda är så kallade parvibratorer. Det kanske mest kända varumärket bland dessa heter We-Vibe. Gemensamt för de olika parvibratorerna är att de allt som oftast är formade som ett ”U”, där den ena delen är inuti vaginan samtidigt som den andra vilar på klitoris. Sköna vibrationer både inuti och utanpå, samtidigt som även mannen får vibrationer samt en något trängre känsla.