Dildos

Här hittar du information och tips om olika typer av dildos. Många sexleksaker såsom dildos passar bra för både vaginal och anal användning. Vi rekommenderar alltid glidmedel till samtliga dildos, speciellt om dildon ska användas för anal penetrering.


Realistiska Dildos

Realistisk dildos finns det många av, den gemensamma nämnaren bland dem är att de är gjorda för att efterlikna en riktig penis så mycket det bara går. Modellerna finns i alla möjliga olika, storlekar och färger samt i alla prisklasser. Denna typ av dildo är allt som oftast gjord av gummi som i känslan påminner mycket om en erigerad penis. Realistiska dildos finns både med och utan pung, och med olika grader av ådring utmed skaftet.


Pumpbara Dildos

Denna typ av dildo passar bäst för dig som har stora begär. Modellerna är ofta gjorda av naturlatex för att kunna pumpas upp och expandera till precis den storlek du önskar. Vanligast för denna typ av dildo är att tjockleken ökar, denna blir hos de flesta produkter många gånger sin egen tjocklek större. Penetrera i vanlig storlek och pumpa upp storleken väl införd. För att släppa ut trycket och minska storleken trycker du på utloppsventilen över pumpbollen.


Dubbeldildos

Dubbla dildos eller dubbeldildos som de oftast kallas kan användas antingen av dig som vill bli penetrerad dubbelt (en i var hål eller båda i samma). Fungerar även utmärkt om du vill dela den med din hetero eller homosexuella partner. Oftast längre till storleken och mjuka och sköna i materialen.


Strap-On Dildos

Strap-On:en fungerar precis som vilken dildo som helst, enda skillnaden är att den här är monterad i en sele runt din midja. Strap-Ons är utmärkta sexhjälpmedel för dig som har svårt att få erektion, men används minst lika ofta av par som vill leka ombytta roller eller bara penetrera med lite större storlek. Många olika modeller som skiljer sig i allt från storlek till kvalitet och prislapp finns att välja på.


Stora Dildos

Stora sexleksaker och framförallt stora dildos är väldigt populära har vi märkt. För dig som vill känna dig uppfylld till max, eller se din partner njuta till bristningsgränsen är detta det självklara valet av dildo. Massvis av olika storlekar samt färger finns här, precis som bland alla andra typer av dildos.